Információk

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS INFORMÁCIÓK

A rendelt termékeket a GLS Futárszolgálat szállítja ki.

A szállítási költség a vásárlás összegétől függ:

Vásárlás összege Szállítási költség
Kategória I: 0 – 5000 Ft-ig

1500 Ft

Kategória II: 5001 – 20000 Ft-ig

990 Ft

Kategória III: 20000 Ft felett

ingyenes

Amennyiben egy küldemény logisztikai vagy technikai okokból több lépcsőben jut el az ügyfélhez, a csomagküldési költséget természetesen csak egyszer számítjuk fel.

A rendelések a műhely elhagyásától számítva általában 2-5 munkanap alatt érkeznek meg. A legtöbb megrendelést a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk visszajelzésünk után a készletek függvényében azonnal elküldjük.

Külföldre jelenleg nem szállítunk, ezzel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 • Milyen gyártmányúak az Önök által forgalmazott termékek?
  • Magyar kézműves termékek, kizárólag magyar alapanyagból magyar keramikus által készültek.
 • Változik a termékkínálat az áruházban?
  • Igen változik az elérhető minták, a divat és az aktuális stílus miatt. Bizonyos esetekben a termékeket és rajtuk található mintákat lehet kombinálni, azaz egyedi elképzelést is megvalósítunk.
 • Mikor kapom meg a terméket?
  • Ha Ön olyan terméket rendel, ami van raktáron, 3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek, a fizetés megtörténte után. A megrendelés feldolgozása után értesítjük minden vásárlónkat arról, hogy a rendelt termék van-e raktáron és mikor várhatja a kiszállítást.
 • Nem Jó a termék, amit vásároltam, kicserélik?
  • Használt vagy sérült terméket nem tudunk sajnos cserélni. Viszont ha a rendelt termék színe élőben mégsem nyeri el tetszését, vagy az ajándékba vásárolt termék átadásakor kiderül, hogy az ismerőse mégse azt a méretet szeretné, mint amit Ön kiválasztott, 14 napon belül a nem használt, és nem sérült terméket kicseréljük más színűre, nagyobbra vagy kisebbre. Vagy ilyen esetben, ha visszajuttatja hozzánk számlával együtt a sértetlen terméket, a teljes vételárat visszafizetjük Önnek.

Biztonságos vásárlás garanciája
A vásárlás minden esetben átutalással vagy készpénzzel történik.

Adatkezelési garancia
A nagatakeramia.hu bizalmasan kezeli ügyfelei adatait, azokat harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.
A látogatási adatok (IP cím, időpont, lekért oldal), melyeket a nagatakeramia.hu szervere rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálja, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait.

100% Pénz visszafizetési garancia
A nagatakeramia.hu minden vásárlás esetében vállalja, hogy amennyiben Ön 14 munkanapon belül eláll a vásárlástól, azt email-ben jelzi, mi 30 munkanapon belül annak árát 100%-ban visszatérítjük. Az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségeket a vásárlónak kell állnia.
A nagatakeramia.hu hibájából (nem egyező paraméterek) hibásan kiküldött terméket minden esetben kicseréljük!

Házhozszállítás
Amennyiben a nagatakeramia.hu webáruházban vásárol, a GLS Futárszolgálat kiszállítja Önnek a terméket az ország bármely pontjára. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Árkedvezmény
Fogyasztói árkedvezményt biztosítunk minden webshopos vásárlónk részére. A kedvezmény mértéke az adott termék mennyiségétől függ, mely más kedvezménnyel nem vonható össze.

Sikertelen kézbesítés
A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Adatvédelem
A nagatakeramia.hu a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez valamint információ közléséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább harmadik félnek. Bővebb információt az adatvédelmi nyilatkozatban talál.

Jogi közlemény
A nagatakeramia.hu általános használati feltételei.
A feltételek és a weboldal nyújtotta tartalom megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A webhely használata azt jelenti, hogy használója elfogadja a feltételeket. A weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A nagatakeramia.hu fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására, vagy módosítására. A nagatakeramia.hu törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget.
A nagatakeramia.hu weboldalán megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag a nagatakeramia.hu jogosult.
A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, eladni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló, vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más Internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.
Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást cégünktől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.
A nagatakeramia.hu nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be.

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok védelme az interneten különösen fontos jelentőséggel bír a jövőbeni internetes szerződéskötések, egy valódi internet-gazdaság kialakítása szempontjából.
A nagatakeramia.hu ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.
Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag szerződéskötési, számlázási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk!
Az adatok harmadik félnek történő átadására kizárólag az Ön előzetesen megtett, határozott beleegyezése után kerülhet sor.

1. Milyen személyes adatokat kérünk, és ezeket hogyan dolgozzuk fel?
a. Név nélküli adatok
Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon, szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, internetes megjelenésünk optimalizálására, a rendszer biztonságának növelésére, ezen rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.

b. Feldolgozásra kerülő személyes adatok
Megrendelésnél, hírlevél feliratkozásnál kérjük személyes adatait. Ezek az egyetlen olyan személyes adatok, amiket feldolgozunk.

2. Milyen célból kérjük személyes adatait?
Személyes adatait az Ön azonosítása érdekében kérjük, ill. a megrendelés lebonyolításához használjuk fel. A hírlevelünkre való feliratkozáskor adatait hírlevél listánkon rögzítjük, de hírlevél küldésen felül nem használjuk fel.

3. Mikor kérjük személyes adatait?
Személyes adatait a megrendelés, ill. a hírlevélre való feliratkozáskor rögzítjük. Mindaddig nem rögzítünk semmilyen adatot, tehát Ön teljesen névtelenül nézheti át termékeinket.

4. Ki férhet hozzá a személyes adatokhoz?
Adatai munkatársaink számára akkor válnak hozzáférhetővé, amikor az Ön ügyét dolgozzák fel és intézik. Figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezése után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

A személyes adatok harmadik félnek történő átadására csak törvényileg szigorúan szabályozott esetekben kerülhet sor, pl. a szállítónak, a megrendelt áru leszállítása céljából.

5. Milyen jogai vannak a felhasználónak személyes adatai tekintetében?
Felhívjuk a figyelmét az Adatvédelmi Törvényben lefektetett jogaira, különös tekintettel:

a. Tájékozódási jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll az általunk rögzített adatairól felvilágosítást kérni.

b. Ellenvetési jog
Az Adatvédelmi Törvény értelmében joga van a nem megengedett adatok törlésére/korlátozására, a helytelen adatok helyesbítésére. Ezen kérés azonban nem érinti a számlázási és a könyvelési adatokat.

c. Helyesbítés, törlés, korlátozás
Az Adatvédelmi Törvény értelmében, jogában áll adatainak reklám, piac- vagy közvélemény kutatás céljából történő használatát korlátozni.

6. Hogyan biztosítjuk az Adatvédelmi Törvény és más idevonatkozó jogi szabályzók betartását?
Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükséges technikai és szervezeti lépést, hogy személyes adatait védjük.

7. Kapcsolat
Amennyiben kérdése lenne az nagatakeramia.hu adatvédelmével kapcsolatban, forduljon adatvédelemmel megbízott munkatársunkhoz, aki felvetései vagy panasza esetén szívesen áll rendelkezésére.

http://nagatakeramia.hu/kapcsolat/

A honlap technikai követelményei

Cookie-k
Oldalaink megtekintése csak olyan böngészővel lehetséges, melyekben ezek engedélyezve vannak.
A Cookie-k engedélyezésének menete:

Mozilla Firefox angol:
Edit -> Perferences -> Privacy -> Cookies -> Allow sites to set cookies

Mozilla Firefox magyar:
Eszközök -> Beállítások -> Adatvédelem -> Sütik fül -> Sütik engedélyezése pipa

Internet Explorer angol:
Tools -> Perferences -> Privacy -> csúszka = medium

Internet Explorer magyar:
Eszközök -> Internetbeállítások -> Adatvédelem fül -> csúszka = közepes

Adobe/Macromedia Flash
Az oldalaink megtekintéséhez a Flash lejátszó legalább 8-as verziójára van szükség, amely a gyártó oldaláról ingyenesen letölthető és telepíthető.

Javascript
Oldalaink megtekintése csak olyan böngészőkkel lehetséges, melyek ezt a technológiát támogatják.
A JavaScript-k engedélyezésének menete:

Mozilla Firefox angol:
Edit -> Perferences -> Content -> Enable JavaScript

Mozilla Firefox magyar:
Eszközök -> Beállítások -> Tartalom -> JavaScript engedélyezése

Internet Explorer angol:
Tools -> Perferences -> Privacy -> csúszka = medium

Internet Explorer magyar:
Eszközök -> Internetbeállítások -> Adatvédelem fül -> csúszka = közepes

Böngésző
Oldalaink az összes korszerű böngészőn működnek, többek között:

• Mozilla Firefox (Windows, Linux, MacOSX)
• Opera
• Internet Explorer (6.x vagy magasabb verziószám)

Képernyőfelbontás
Az oldal tökéletes megjelenéséhez legalább 1024×768-as képernyőfelbontás szükséges.
A termékekről illusztrációként megjelenített képek különbözhetnek a valóságtól. Ez függ a különböző monitorok típusától, minőségétől és korától, ezért a látott színek kis mértékben eltérhetnek.